Racksis®

Kocaeli Kaya Elektromekanik®, кои работат со Електро-механичка разводна опрема и индустрија од 1961 година и сè уште се вашиот наоѓач на решенија за вашите проекти со кабинети од Racksis® брендот. Racksis® произведува за информатичките технологии и мрежи за заштита на вашите податоци од 21 година со осигурување на компаниите на Групацијата Кочаели Каја.

Нашата визија; Да се биде најпосакувана марка и ваш партнер за решенија во рак кабинети и додатоци.

Нашата мисија; Сакаме да бидеме најдобро решение и партнер за проекти од електрика и системи фокусирани на одржлива продуктивна енергија според меѓународните стандарди, со обезбедување на сигурен, конкурентен производ во согласност со барањата на клиентите.

Ние комбинираме уметност и дизајн за Racksis® Rack кабинети кои се специјално дизајнирани за IT и мрежни системи, сервери, системи за пренос на податоци, складишта, телекомуникации и безбедносни системи.

Складиштето за безбедност на податоци и лесен пристап од страна на корисниците се основни принципи на Racksis® Rack Cabinets за да ви обезбедат максимална сигурност. Безбедносното складиште на податоците и лесен пристап од страна на корисниците се основни услови.

Ние ви нудиме совршена оптимизација со полици, PDU и обезбедуваме контрола на активна и пасивна индустриска вентилација, продуктивна потрошувачка на енергија и лесна конструкција.

Racksis® се безбедни работни простори со IP20, IP55 и IP66 заштити, со внатрешен и единечен/ двоен ѕиден систем на надворешни рак кабинети кои заштитуваат од несреќа и се совпаѓаат со политиките според законските барања.

Посветени на иновации и совршенство

Racksis го редефинираат она што е можно со иновативен дизајн на производи, инженеринг, кабинети за технолошко градење и напредно производство усогласено со опсесивно внимание на деталите – од идеја до реализација. Кога довербата, сигурноста и оригиналноста се важни, тогаш Raksis е најважната алатка.

Нашата цел е постојано да ја користиме нашата креативност за да ги поместиме границите на технологијата со цел да им овозможиме на нашите клиенти да ги извршуваат своите процеси со поголема точност и економичност.

Кога одбирате Racksis, вие добивате флексибилен, искусен партнер кој знае дека отворената, искрена комуникација е толку важна како и напредните инженерски методи. Нашиот глобален тим на професионалци ќе соработува со вас во текот на процесот на дизајнирањето и инженерингот, без разлика дали работиме со клуч на рака или пополнуваме специфичен развојен јаз.

Едноставност, фокус, храброст и извонредност

Нашата уникатна понуда на уреди опфаќа повеќе апликации и лесно може да се распореди како стандарден сајт. Водени од принципите на едноставност, фокус, храброст и извонредност, им помагаме на некои од најголемите светски компании да постигнат подобри перформанси.

Производствени Услуги

Едноставно има смисла тоа дека компонентите дизајнирани, произведени и составени како единица, од истата компанија, се со оптимизирани перформанси, сигурност и трошоци. Нашата сопственост на целиот процес го осигурува овој исход. Плус, полесно и поефикасно е да следите и да управувате со еден партнер.

Светски локации

Со локации низ Америка, Европа и Азија Raksis e стратешки лоциран за да обезбеди економични, високо-технолошки решенија за производство кои испорачуваат иновации со вистинска вредност. Со лесен пристап до нашите локации од светска класа, нашите клиенти постојано добиваат највисоко ниво на услуги фокусирани на пазарот.

Сертификати за квалитет

ISO 9001

IEC EN

OHSAS 2018

TRADEMARK