Направете го вашиот совршен работен простор.

Ергономски дизајни за вашите потреби.

Инженеринг

Racksis® креира со прецизни пресметки за да понуди функционалност.

Дизајн

По функционалноста,Racksis® се фокусира на естетиката на својот совршен дизајн.

Креирање

Racksis® креира производи кои ќе бидат соодветни на вашата серверска средина.

Употреба

Со своите лесно употребливи карактеристики, Racksis® е вашиот сигурен соработник.

Алатки за професионалци.
Цени за сите.

Усогласеност со меѓународните стандарди за IEC и EN Усогласеност со системот за управување со квалитет ISO 9001: 2008 OHSAS 18001: 2007 професионален систем за безбедност и здравје.

За Racksis®

Инженери кои создаваат за инженери.

Кои сме ние?

Коaceli Kaya Elektromekanik ,работат во електромеханичката индустрија од 1961 год. и се вашиот тековен и постојан наоѓач на решенија кога ви треба Racksis кабинети за вашите проекти.

Што правиме ние?

Ние користиме CNC Punch машина опремена со специјален софтвер во фабрика за производство од 12.000 квадратни метри. Според видот на материјалите кои се користат и спецификациите, сите ормари се професионално дизајнирани, сечени, свиткани, заварени и имаат завршен слој со боја. На тој начин тие се спремни за проекти и употреба.

Принципи на нашата работа

Ние комбинираме уметност и дизајн за Racksis® Rack кабинети кои се специјално дизајнирани за IT и мрежни системи, сервери, системи за пренос на податоци, складишта, телекомуникации и безбедносни системи.

Искуство

Производството на Racksis® 19 “рак ормарите е основано во 2015 година, верно на производство според EN стандардите и сертифицирани според IEC 61587-1 и ISO 9001: 2008, OHSAS 18001.

Вести

Најнови вести поврзани со технологија, дизајн на производи и мрежни решенија.

happiness, Christmas, family concept-happy family with sprinklers Christmas holidays

Merry Christmas!

happiness, Christmas, family concept-happy family with sprinklers Christmas holidays

Happy Noel!

banner-1

How To Choose Your Rack Cabinet

Силна мрежа.
Испорака насекаде низ светот.

Нашиот главен фокус е во тоа да произведуваме висококвалитетни, флексибилни, ергономски дизајнирани кабинети за ИТ системи. Покрај Турција, ги дистрибуираме нашите производи во Европа, Средниот Исток и САД.